![Background](/_next/image?url=%2F_next%2Fstatic%2Fmedia%2Fbg.ffd737a1.webp&w=3840&q=75)
Každý den výběr spousty možností z teplého a studeného bufetu. Tematické akce našich šéfkuchařů, dorty a sladké tečky od našich mistrů cukrářů. Jsme na místě a každý den překvapujeme.
Mám zájem![strapi: https://strapi.goodlunch.cz](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fstrapi.goodlunch.cz%2Fuploads%2Fwoman_in_kitchen_f8e0decfda.webp&w=3840&q=75)
![strapi: https://strapi.goodlunch.cz](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fstrapi.goodlunch.cz%2Fuploads%2Fburger_b278ace557.webp&w=3840&q=80)
Koncept stavíme na kuchařském řemeslu, poctivosti a rodinném týmu. Co můžeme, děláme od základu a vždycky u nás najdete široký výběr možností. Všechny překážky zdoláváme společně a zpětná vazba je pro nás zásadní.
![strapi: https://strapi.goodlunch.cz](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fstrapi.goodlunch.cz%2Fuploads%2Fgulas_a6f0175a28.webp&w=3840&q=80)
![strapi: https://strapi.goodlunch.cz](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fstrapi.goodlunch.cz%2Fuploads%2Fwoman_cake_64a67a3f9a.webp&w=3840&q=80)
![spec of veggie](/_next/image?url=%2Fimages%2Fveg%2Frozmaryn-1.webp&w=3840&q=40)
![strapi: https://strapi.goodlunch.cz](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fstrapi.goodlunch.cz%2Fuploads%2Fjan_stejskal_6e3de49e49.webp&w=3840&q=75)
Jan Stejskal, zakladatel
Kouzlo kantýn
Vždy široký výběr možností.
Vše na místě pečeme a vaříme.
Na nic si nehrajeme a co můžeme, děláme od základu.
Všechny překážky zdoláváme společně.
![strapi: https://strapi.goodlunch.cz](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fstrapi.goodlunch.cz%2Fuploads%2Fczechia_5f1d1b1497.webp&w=3840&q=80)
Každý den
Bramboráři z farmy Havran nám vozí řepu a brambory přímo z Čerčan. Křupavé pečivo a dobré rohlíky přijíždí z lokální pekárny na Chodovci. Naším cílem v roce 2024 je odebírat z českých zdrojů a od lokálních farmářů 50 % veškerých surovin.
Jak to u nás sviští
![strapi: https://strapi.goodlunch.cz](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fstrapi.goodlunch.cz%2Fuploads%2F1_2fb0c5512c.webp&w=3840&q=75)
![strapi: https://strapi.goodlunch.cz](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fstrapi.goodlunch.cz%2Fuploads%2F2_937009ebd2.webp&w=3840&q=75)
![strapi: https://strapi.goodlunch.cz](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fstrapi.goodlunch.cz%2Fuploads%2F1_2fb0c5512c.webp&w=3840&q=75)
![strapi: https://strapi.goodlunch.cz](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fstrapi.goodlunch.cz%2Fuploads%2F2_937009ebd2.webp&w=3840&q=75)
![strapi: https://strapi.goodlunch.cz](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fstrapi.goodlunch.cz%2Fuploads%2F4_37f2cf6037.webp&w=3840&q=75)
![strapi: https://strapi.goodlunch.cz](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fstrapi.goodlunch.cz%2Fuploads%2Fzelenina_ovoce_18e01154da.jpeg&w=3840&q=80)
Běžný Čech generuje více než 377 kg odpadu ročně. Naštěstí existuje mnoho způsobů jak minimalizovat plýtvání a lépe využít suroviny, které máme k dispozici.