Background

KANTÝNY

Každý den výběr spousty možností z teplého a studeného bufetu. Tematické akce našich šéfkuchařů, dorty a sladké tečky od našich mistrů cukrářů. Jsme na místě a každý den překvapujeme.

Mám zájem
strapi: https://strapi.goodlunch.cz

Jídlo

Rodinný tým

Prostředí

strapi: https://strapi.goodlunch.cz

Děláme dobré jídlo

Koncept stavíme na kuchařském řemeslu, poctivosti a rodinném týmu. Co můžeme, děláme od základu a vždycky u nás najdete široký výběr možností. Všechny překážky zdoláváme společně a zpětná vazba je pro nás zásadní.

Mám zájem
spec of veggie
strapi: https://strapi.goodlunch.cz
Apostrof

Každý den sedím ve výsledcích a kontroluju, co lidem chutnalo.

Jan Stejskal, zakladatel

SNAŽÍME SE TO DĚLAT DOBŘE

Kouzlo kantýn

strapi: https://strapi.goodlunch.cz

Rozmanitost

Vždy široký výběr možností.

strapi: https://strapi.goodlunch.cz

Čerstvost

Vše na místě pečeme a vaříme.

strapi: https://strapi.goodlunch.cz

Autenticita

Na nic si nehrajeme a co můžeme, děláme od základu.

strapi: https://strapi.goodlunch.cz

Síla týmu

Všechny překážky zdoláváme společně.

PÁR SLOV KLIENTŮ

Rád bych pochválil restauraci na Brumlovce v budově Alpha. Chodíme sem s kolegy pravidelně a téměř jsme přestali chodit jinam.

Bufet je výborný s kvalitním výběrem masa, příloh i salátů. Obsluha příjemná a rychlá. Zejména si pochvalujeme poměr kvality jídla, rychlosti a ceny. Děkujeme a jen tak dál.

Ondřej Merta

Area Sales Manager Fleet

strapi: https://strapi.goodlunch.cz

Podporujeme Česko

Každý den

Bramboráři z farmy Havran nám vozí řepu a brambory přímo z Čerčan. Křupavé pečivo a dobré rohlíky přijíždí z lokální pekárny na Chodovci. Naším cílem v roce 2024 je odebírat z českých zdrojů a od lokálních farmářů 50 % veškerých surovin.

Kde jsou naše kantýny?

Nahlédněte do našeho světa a zajděte také na dobrý oběd nebo snídani.

Kde nás najdete
spec of veggie

Galerie

Jak to u nás sviští

strapi: https://strapi.goodlunch.cz
strapi: https://strapi.goodlunch.cz
Plus

Přečtěte si, co je u nás nového

strapi: https://strapi.goodlunch.cz

Příběh suroviny

Běžný Čech generuje více než 377 kg odpadu ročně. Naštěstí existuje mnoho způsobů jak minimalizovat plýtvání a lépe využít suroviny, které máme k dispozici.

Přečíst

Máte zájem? Napište nám

Odesláním formuláře souhlasíte se zpracováním osobních údajů. Více informací zde.