Každý den výběr spousty možností z teplého a studeného bufetu. Tematické akce našich šéfkuchařů, dorty a sladké tečky od našich mistrů cukrářů. Jsme na místě a každý den překvapujeme.
Mám zájemKoncept stavíme na kuchařském řemeslu, poctivosti a rodinném týmu. Co můžeme, děláme od základu a vždycky u nás najdete široký výběr možností. Všechny překážky zdoláváme společně a zpětná vazba je pro nás zásadní.
Jan Stejskal, zakladatel
Kouzlo kantýn
Vždy široký výběr možností.
Vše na místě pečeme a vaříme.
Na nic si nehrajeme a co můžeme, děláme od základu.
Všechny překážky zdoláváme společně.
Každý den
Bramboráři z farmy Havran nám vozí řepu a brambory přímo z Čerčan. Křupavé pečivo a dobré rohlíky přijíždí z lokální pekárny na Chodovci. Naším cílem v roce 2024 je odebírat z českých zdrojů a od lokálních farmářů 50 % veškerých surovin.
Nahlédněte do našeho světa a zajděte také na dobrý oběd nebo snídani.
Kde nás najdeteJak to u nás sviští
Jak zní dobrou chuť v Goodlunch? Podívejte se na příklady ze světa.