Pár slov o tom, kdo je za naším konceptem a proč to děláme.
Hledali jsme správná slova, která by popsala to, co vlastně děláme a kdo je za tím vším. A rozhodli jsme se na to jít jednoduše. Prostě jsme se jich zeptali.
Jan Stejskal - Zakladatel
Vystudoval jsem učitelství. Gastro byla moje vášeň prakticky hned po škole. Ve třiceti jsem si udělal výučák kuchaře, abych věděl, jak gastro skutečně funguje. Pár let jsem dřel od rána do večera, a od určité doby se věci začaly dít. Musí mě to bavit, a chci, aby to bavilo i lidi kolem mě. A když se ty věci dělají dobře, tak to funguje.
Zdeněk Pohlreich - partner
Ten koncept se mi líbil od začátku. Dělat to dobře a od srdce. To mám v kuchyni rád. V Goodlunch tvořím profesionální směřování firmy a vím, že na Honzu se můžu spolehnout. Po manažerské stránce do toho přináší něco, co v kuchařském světě chybí. Je klidnější, přemýšlí analyticky a před každým krokem se rozmyslí. Pak je to efektivní. A po lidské stránce je klíčové, že je otevřený všemu dobrému.